Zonder deze sponsors was het onmogelijk om de dag te organiseren.

logo

Adams Musical Instruments - Diest

Muziekcentrale Adams is de speciaalzaak voor blaasinstrumenten- en slagwerk. U vindt er honderden nieuwe en gebruikte instrumenten met alle toebehoren. Professioneel advies krijgt u van deskundige medewerkers en de uiterst nauwkeurig uitgevoerde herstellingen worden gedaan in eigen atelier. In 2017 verhuist Adams van Diest naar een splinternieuwe winkel te Lummen. Alle info vindt u op www.adams-music.be

logo

Art Supplies on Web - Berlaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in de kunststoffenwereld staan wij garant voor een professionele begeleiding voor al uw problemen op het vlak van vormgeving. Special Effects producten, Aves Studio producten, Allerlei vloeibare pigmenten, lijmen.

logo

Colpaert - Ceramic - Nevele

Leverancier van kunstmaterialen aan professionele keramisten, academies en instellingen.

Crecendo Music - Antwerpen

Speciaalzaak voor partituren en bladmuziek, Toebehoren( Metronomen en tuners, Muziekpapier Muziekstaanders, Software), Geschenkartikelen, CD's & DVD's.

logo

Gerstaecker - België

De Grootste online winkel voor kunstenaarsbenodigdheden aan de beste prijzen. Olieverf, Acrylverf, Aquarelverf, Andere technieken, Mediums, additieven en onderhoud, Mixed Media, cadeaucheques. Bezoek onze webshop en ontdek onze promo's op www.gerstaecker.be

logo

Arpeggio Music - Gent

Met een eigen atelier, een ruime keuze aan partituren, accessoires en muziekinstrumenten is de muziekwinkel Arpeggio Music dé referentie voor iedere muzikant in Vlaanderen en Nederland. De muziekwinkel wordt gerund door twee professionele muzikanten en muziekleraars. Kwaliteit, service en vakmanschap staan centraal.

logo

Switch Computerwinkel - Gent

Switch is al sinds jaar en dag Apple Authorised Service Provider. Switch repareert zelf en snel. Studenten en docenten krijgen korting bij Switch. Switch biedt je naast 3 jaar zorgeloos genieten van je Mac ook opleidingen aan.

logo

Online Graphics - Lab9

Lab9 biedt oplossingen voor alle bedrijven of afdelingen die een schakel vormen in de grafische productie ketting. Tussen het idee van de opdrachtgever en het uiteindelijk eindproduct zitten verschillende schakels of productieprocessen. Deze processen moeten zo goed mogelijk op elkaar afgestemd worden om een vlotte workflow te bereiken.​

logo

Lucas Creativ - Gent

Lucas creativ Gent voorheen Lesaffre, de gespecialiseerde vakhandel voor elke schilder, tekenaar of student in het centrum van Gent. U vindt bij ons alle verf en alle bijbehorende schildersmaterialen, kaders- en wissellijsten.

logo

Maene Piano's - Gent

Piano's Maene werd opgericht in 1938 en is met meer dan 50 medewerkers, 4 winkels, een pianomuseum en een wereldvermaard atelier één van de grootste pianobedrijven in Europa

logo

Music Company - Sint-Pieters Leeuw

Music Company is al jaren een vaste waarde in de Belgische Muzikanten Wereld. Music Company is één van de pijlers van de Belgische muziekhandel met een assortiment 3x groter dan bij de start. . Verkoop, reparatie, onderhoud en restauratie van muziekinstrumenten.

logo

Papageno woodwinds - Drongen

Herstelling en onderhoud van muziekinstrumenten en accessoires.

logo

Quatre Mains - Gent

Quatre Mains is meer dan een pianowinkel. Het is een plaats waar pianisten met enkele noten ontroeren en muziekliefhebbers gepassioneerd in gesprek gaan. Waar internationale artiesten een thuis vinden en de ruimte en middelen krijgen om te werken, musiceren en ontspannen.

logo

Schleiper - gent

Schleiper is DE referentie voor de aankoop van kunstenaars- en hobbymateriaal. In onze verkooppunten bieden wij een enorm aanbod kwalitatieve producten aan, steeds aan de beste prijzen. Kom langs in de winkel voor professioneel advies of neem een kijkje op onze website: www.schleiper.com en ontdek ons ruim assortiment.

logo

De Gouden Pluim - Gent

Op zoek naar kunstbenodigdheden of grondstoffen? Kom eens langs! Door terug te keren naar de basis eigenschappen van producten en het uitvoerig testen van de materialen hebben we doorheen de jaren een ruim assortiment aan kwalitatieve kunstbenodigdheden opgebouwd voor hobby, kunst of professioneel gebruik. Uw speciaalzaak in kunstbenodigdheden met een ruime keuze en professionele begeleiding

logo

Muziek Blazers en Blazers - Gent

Muziekcentruim met eigen Atelier. Iets stuk? Onderhoud nodig? Een Aanpassing? We nemen uw instrument graag onder de loep in ons gespecialiseerd atelier.

logo

Vlamo - Gent

Advies, Vorming, Ondersteuning, Verzekering, Eretekens, Wedstrijden, Klankbord, Documentatiecentrum, Tools Van productionele ondersteuning over repetitieruimte, verzekering, statuten, vergoedingen: Vlamo weet er weg mee


Met dank aan: